Grease maskerad

Grease maskeraden blir fulländad om alla coola killar greppar en T-birdjacka och en tub brylkräm. Full gas nu är det brudar som gäller och inte vilka som helst utan Pink Ladies. Den coola Rizzo, oskuldsfulla Sandy och den drömmande Frenchy som alla längtar till skolavslutningen.


Grease maskeraddräkter passar utmärkt till svensexan, möhippan eller företagsjippot. Greasetemat är lika populärt fortfarande som det var när filmen med John Travolta (Danny) och Olivia Newton John (Sandy) kom på 70-talet.

Visar 1 - 11 av 11 produkter
 • Pink lady jacka Pink lady jacka
  Available
  Pink lady jacka

  Den rosa jackan från filmen Grease i snyggt glansigt material, texten Pink ladies är broderad på bröstet och på ryggen av jackan. Komplettera med ett par svarta tights och ett par höga pumps för en komplett outfit.   Detta är en officiellt licensierad Grease™ produkt.

  199 kr
  1 Recension(er)
 • T-bird jacka T-bird jacka
  Available
  Grease T-bird jacka

  Den svarta jackan från filmen Grease i snyggt skinliknande material, texten T-bird finns på ryggen av jackan.   Detta är en officiellt licensierad Grease™ produkt.

  499 kr
 • Grease Danny peruk
  Tillfälligt slut
  Grease Danny peruk

  Denna bakåtkammade frilla passar alla coola killar.   Detta är en officiellt licensierad Grease™ produkt.

  249 kr
 • Grease Sandy maskeraddräkt
  Available
  Grease Sandy maskeraddräkt

  Sandys vita klänning har en röd kjol och Rydell high schools logga på bröstet.   Detta är en officiellt licensierad Grease™ produkt.

  499 kr
 • Rizzo peruk
  Available
  Rizzo peruk

  Tuff peruk där frisyren är hämtad från karaktären Rizzo i 50-talsinspirerade filmen Grease.  

  199 kr
 • Grease Pink Ladies väska
  Available
  Grease Pink Ladies väska

  En tuff liten väska i ett vinylliknande material med dragkedja.   Detta är en officiellt licensierad Grease™ produkt.

  199 kr
 • Grease Sandy peruk
  Tillfälligt slut
  Grease Sandy peruk

  Denna lockiga peruk har samma frisyr som Sandy har i slutscenen när hon dansar tillsammans med John Travolta. Välgjord peruk med ställbart hårnät för perfekt passform.   Detta är en officiellt licensierad Grease™ produkt.

  249 kr
 • Grease Teen angel maskeraddräkt
  -50%
  Available
  Grease Teen angel maskeraddräkt

  Denna tonårsidol dök upp i filmen Grease. Dräkten består av en glittrig vit tröja med fastsydd skortkrage samt vita byxor.   Detta är en officiellt licensierad Grease™ produkt.

  325 kr 649 kr -50%
 • Grease Frenchy peruk
  Tillfälligt slut
  Grease Frenchy peruk

  En rolig och rosa peruk från filmen Grease. Den eviga drömmaren Frenchy som helst av allt vill börja på beauty school.   Detta är en officiellt licensierad Grease™ produkt.

  199 kr
 • Grease Frenchy maskeraddräkt
  Available
  Grease Frenchy maskeraddräkt

  Denna beautyschool dropout dräkt består av en ljusrosa klänning med namnbricka på bröstet samt det vita skärpet med silverspänne.   Detta är en officiellt licensierad Grease™ produkt.

  649 kr
 • Grease Rydell high maskeraddräkt
  Tillfälligt slut
  Grease Rydell high maskeraddräkt

  Bli lika fräck som Danny från musikalen Grease med den vita Rydell higschool koftan. Texten Grease, ett par röda ränder samt ett rött R pryder jackan. Denna dräkt är en officiellt licensierad Grease™ produkt.

  349 kr