Hawaiidräkter

Hawaiidräkter

Visar 1 - 12 av 12 produkter
 • Bastkjol
  Available
  Hawaiikjol lång

  Bastkjol, Hawaiikjol eller Hula-hula kjol, ja kärt barn har många namn. Vi kallar denna för Hawaiikjol. Kjolens midja har resår och är dekorerad med fina färgglada små blommor. Bastkjolen är ca 80cm lång.

  69 kr
 • Baywatch dam maskeraddräkt Baywatch dam maskeraddräkt
  -50%
  Available
  Baywatch dam maskeraddräkt

  Den snygga röda klänningen har ett baywatchemblem framtill och texten Lifeguard på stussen. Tillsammans med den lilla röda jackan blir detta en feminin badvaktsuniform. Även jackan har ett emblem framtill och texten Baywatch på ryggen.   Detta är en officiellt licensierad Baywatch™ produkt.

  200 kr 399 kr -50%
 • Hawaiiskjorta rosa Hawaiiskjorta rosa
  -50%
  Available
  Hawaiiskjorta rosa

  Aloha alla Hawaii-älskare. Med denna rosa mönstrade Hawaiiskjorta gör du succé på Hawaiifesten eller som Magnum PI på 80-tals maskeraden.

  100 kr 199 kr -50%
 • Snäckskals bikini
  Available
  Snäckskalsbikini

  Snäckskals b-h som passar till festen med hawaii tema eller den som vill se ut som lilla sjöjungfrun. Två snäckskal med band för fastsättning. Snäckskalen har måtten 145x140mm.

  79 kr
 • Maxiklänning hawaii
  -50%
  Available
  Maxiklänning hawaii

  Snygg hawaii långklänning i turkost stretchigt tyg med snyggt motiv. Komplettera med hawaiikransar och hårdekorationer för en fulländad outfit till hawaiimaskeraden.

  100 kr 199 kr -50%
 • Baywatch herr maskeraddräkt Baywatch herr maskeraddräkt
  -349 kr
  Available
  Baywatch herr maskeraddräkt

  Denna snygga maskeraddräkt består av ett par knälånga shorts samt en matchande röd jacka med blåa detaljer och baywatchemblem framtill. På ryggen finns texten Baywatch i gult tryck.   Detta är en officiellt licensierad Baywatch™ produkt.

  150 kr 499 kr -349 kr
 • Bastkjol maskeraddräkt
  Available
  Bastkjol maskeraddräkt

  En verklighetstrogen bastkjol i beige plast, kjolen knyts i midjan med medföljande band. De går även bra att knyta ihop flera kjolar i varandra för tätare bast.

  99 kr
 • Hawaiiklänning turkos
  -49 kr
  Available
  Hawaiiklänning turkos

  Snygg kort hawaii klänning i turkost med snyggt mönster.

  100 kr 149 kr -49 kr
 • Hawaiiskjorta blå Hawaiiskjorta blå
  -50%
  Available
  Hawaiiskjorta blå

  Snygg skjorta med palmer i hawaiistuk. Komplettera denna hawaiiskjorta med ett par coola solbrillor eller hawaiikransar för en fulländad outfit.

  100 kr 199 kr -50%
 • Hawaiikjol flerfärgad
  Available
  Hawaiikjol flerfärgad

  Hawaiikjolen, bastkjolen eller hula-hula kjolen, ja man får kalla den vad man vill. Denna kjol är flerfärgad och har resår i midjan, Hawaiikjolen passar de flesta vuxna och är ca 50cm lång.

  49 kr
 • Hawaiidräkt
  -149 kr
  Available
  Hawaiidräkt

  Hawaiidräkt för soliga tillställningar. Dräkten består av hawaiimönstrade shorts och en matchande skjorta.

  100 kr 249 kr -149 kr
 • Hawaiikjol
  Available
  Hawaiikjol

  Hawaiikjol, Bastkjol eller hula-hula, ja man får kalla dom vad man vill. Vår hawaiikjol är tillverkad i material som gör att den ser autentisk ut. Midjan är prydd med flera färgglada blommor och har resår. Hawaiikjolen är ca 60cm lång.

  69 kr

Aloha! Hawaiibesökare, i denna kategori finns utstyrslar som passar under palmerna. Vi har samlat alla Hawaiidräkter, hawaiiklänningar och coola Hawaiiskjortor i denna kategori så att du enkelt ska kunna fixa charter looken. Missa inte att komplettera din Maskeraddräkt med härliga Hawaiitillbehör så som Hawaiikransar och hårdekorationer. Vi gör ...

Aloha! Hawaiibesökare, i denna kategori finns utstyrslar som passar under palmerna. Vi har samlat alla Hawaiidräkter, hawaiiklänningar och coola Hawaiiskjortor i denna kategori så att du enkelt ska kunna fixa charter looken. Missa inte att komplettera din Maskeraddräkt med härliga Hawaiitillbehör så som Hawaiikransar och hårdekorationer. Vi gör Maskeraden lite festligare. Välkommen!

Less
Mer info