Cirkusdräkter

Cirkusdräkter

Visar 1 - 11 av 11 produkter

Redan 1768 startades den första cirkusen upp och under åren har vi sett cirkus kläder i mängder. Allt från trikåklädda akrobater, starka män i baddräkter som lyfter tunga vikter, väldresserade djur med vackra plymer, vackra ballerinor som går på lina och en massa fler aktörer i fantastiska kreationer. De flesta av oss minns bröderna Bronetts cir...

Redan 1768 startades den första cirkusen upp och under åren har vi sett cirkus kläder i mängder. Allt från trikåklädda akrobater, starka män i baddräkter som lyfter tunga vikter, väldresserade djur med vackra plymer, vackra ballerinor som går på lina och en massa fler aktörer i fantastiska kreationer. De flesta av oss minns bröderna Bronetts cirkus Scott, och när spänningen var som störst nästan viskade de ut: Får vi be om största möjliga tyyyystnad. En annan rolig cirkus utklädnad kan ju var att att klä ut sig till skäggiga damen.

Det som de flesta förknippar med Cirkuskläder är nog den typiska Cirkus kostymen som direktören har på sig. Den brukar allt som oftast vara i rött och svart med en hel del guldfärgade detaljer. Den klassiska cylinderhatten är också ett måste på en cirkusdirektör, så att han har något att lyfta på när han hälsar alla damer och herrar välkomna. Även cirkus clownerna är ett återkommande segment inom cirkuskulturen. I sina för stora clownskor, pösiga clownbyxor och det välsminkade leende clownansiktet har de ramlat över både djur och trampoliner genom århundraden. Alla våra cirkus maskerad kläder hittar du i denna kategori.

Less
Mer info