Lagerutförsäljning

Visar 1 - 20 av 20 produkter
 • Mariachi maskeraddräkt
  Endast för Avhämtning -349 kr
  Available
  Mariachi maskeraddräkt

  Denna tuffa maskeraddräkt består av en jacka, byxor, skjortfront, slips samt den snygga hatten. Endast för avhämtning på vårt lager i brottby, mejla oss om mer info

  50 kr 399 kr -349 kr
 • Fingret maskeraddräkt
  Endast för Avhämtning -449 kr
  Available
  Fingret maskeraddräkt

  Denna roliga dräkt består av en hudfärgade överdel i form av en knuten hand med långfingret pekandes uppåt. På ryggen av dräkten kan du se övriga fingrar. Ibland säger en dräkt mer än tusen ord! Endast för avhämtning på vårt lager i Brottby, mejla oss för info om avhämtningstider.

  100 kr 549 kr -449 kr
 • Uppblåsbar vbrator Uppblåsbar vbrator
  Endast för Avhämtning -299 kr
  Available
  Uppblåsbar vibrator

  En rolig maskeraddräkt i utförandet av den omtalade massageapparaten The Rabbit. Fläkt medföljer. Endast för avhämtning på vårt lager i Brottby, mejla oss om mer information gällande öppettider!

  100 kr 399 kr -299 kr
 • Robocop maskeraddräkt
  Endast för Avhämtning -949 kr
  Available
  Robocop maskeraddräkt

  Denna 80-tals klassiker är den ultimata dräkten för festen med 80-tals eller filmtema. Dräkten består av en tvådelad svart jumpsuit med silverfärgade skydd (mjukplast) på bröstpartiet finns texten Robocop. Medföljer gör även den coola hjälmen. Endast för avhämtning på vårt lager i Brottby, mejla oss om mer information gällande öppettider! Detta är en...

  300 kr 1 249 kr -949 kr
 • Klängig zombie halloweenrekvisita Klängig zombie halloweenrekvisita
  Endast för Avhämtning -649 kr
  Available
  Klängig zombie halloweenrekvisita

  Läskig och blodig zombietorso med utsträckta armar. Banden som sitter fast i zombiens händer kan enkelt knytas runt vristerna så att du får din egen klängiga zombie som sällskap på festen. Zombien går även att hänga i banden om du vill ha den som väggdekoration istället. Endast för avhämtning på vårt lager i Brottby, mejla oss om mer information gällande...

  200 kr 849 kr -649 kr
 • Cigarettpaket maskeraddräkt Cigarettpaket maskeraddräkt
  Endast för Avhämtning -399 kr
  Available
  Cigarettpaket maskeraddräkt

  Denna livsfarliga maskeraddräkt består av ett ciggpaket med rolig text på både fram och baksidan. Endast för avhämtning på vårt lager i Brottby, mejla oss om mer information gällande öppettider!

  100 kr 499 kr -399 kr
 • Safarihatt
  Endast för Avhämtning -199 kr
  Safarihatt

  En gedigen hatt i safaristil. Passar de allra flesta äventyrare. One size-vuxenstorlek. Yttermått Längd 36cm Bredd 30cm Höjd 17cm. Endast för avhämtning på vårt lager i Brottby, mejla oss om mer info

  50 kr 249 kr -199 kr
 • Hjälm med fjäderplym Hjälm med fjäderplym
  Endast för Avhämtning -199 kr
  Available
  Huvudbonad med fjäderplym

  Snygga fjäderplymer på halvhjälmar som passar lika bra i Vegas som när sambamusiken spelas. Endast för avhämtning på vårt lager i Brottby, mejla oss om mer info

  100 kr 299 kr -199 kr
 • Jättetutte maskeraddräkt
  Endast för Avhämtning -299 kr
  Available
  Jättetutte maskeraddräkt

  Dräkten består av en hudfärgad tutte med svarta resårband på baksidan. Perfekt till svensexan. Endast för avhämtning på vårt lager i Brottby, mejla oss om mer information gällande öppettider!

  100 kr 399 kr -299 kr
 • Retroskurk maskeraddräkt Retroskurk maskeraddräkt
  Endast för Avhämtning -299 kr
  Available
  Retroskurk maskeraddräkt

  Nu kan du eftrelikna den kända Pingvinen från Batman-filmerna. Dräkten består av den svarta fracken, vit skjortfront med lila fluga samt den lila höga hatten. Komplettera med svarta byxor, monokel samt cigarettmunstycke för den kompletta looken. Endast för avhämtning på vårt lager i Brottby, mejla oss om mer information gällande öppettider!

  100 kr 399 kr -299 kr
 • Lisa Simpson Maskeraddräkt
  Endast för Avhämtning -499 kr
  Available
  Lisa Simpson Maskeraddräkt

  Denna coola Lisa Simpson maskeraddräkt består av den röda klänningen, det stora vita halsbandet samt den söta ansiktsmasken. Endast för avhämtning på vårt lager i Brottby, mejla oss om mer information gällande öppettider!

  100 kr 599 kr -499 kr
 • Vägvisare zombie med skylt
  Endast för Avhämtning -499 kr
  Available
  Vägvisare zombie med skylt

  Cool zombie som visar vägen till festen. Zombien är cirka 60cm hög och håller i en skylt med texten "Party is here". Denna zombie får gästerna att känna sig extra välkomna. Endast för avhämtning på vårt lager i Brottby, mejla oss om mer information gällande öppettider!

  200 kr 699 kr -499 kr
 • Kamikazepilot maskeraddräkt Kamikazepilot maskeraddräkt
  Endast för Avhämtning -449 kr
  Available
  Kamikazepilot maskeraddräkt

  Nu kan du agera Japansk hjälte i denna Kamikazedräkt. Dräkten består av den millitärgröna heldräkten med spännen framtill, svarta stövelöverdrag samt den tuffa bandanan. Endast för avhämtning på vårt lager i Brottby, mejla oss om mer information gällande öppettider!

  100 kr 549 kr -449 kr
 • Gå i fängelse maskeraddräkt
  Endast för Avhämtning -399 kr
  Available
  Gå i fängelse maskeraddräkt

  Denna klassiska monopolsymbol gå i fängelse finns nu som maskeraddräkt. Endast för avhämtning på vårt lager i Brottby, mejla oss om mer information gällande öppettider!

  100 kr 499 kr -399 kr
 • Avhugget kvinnohuvud
  Endast för Avhämtning -199 kr
  Available
  Avhugget kvinnohuvud

  Ett skrämmande huvud som ser ut att ha tappat andan. Mått Höjd 27cm bredd 16cm. Endast för avhämtning på vårt lager i Brottby, mejla oss om mer information gällande öppettider!

  100 kr 299 kr -199 kr
 • Döskalle med rosor
  Endast för Avhämtning -199 kr
  Available
  Döskalle med rosor

  Svart döskalle med vita rosor som rör sig till musiken som spelas. Endast för avhämtning på vårt lager i Brottby, mejla oss om mer information gällande öppettider!

  100 kr 299 kr -199 kr
 • Krona
  Endast för Avhämtning -59 kr
  Available
  Krona

  Guldfärgad krona med juveler runt omkring. Kronans omkrets är cirka 59cm och höjden 6,5cm. One size-vuxenstorlek. Endast för avhämtning på vårt lager i Brottby, mejla oss om mer information gällande öppettider!

  10 kr 69 kr -59 kr
 • Tyrolerhatt
  Endast för Avhämtning -29 kr
  Available
  Tyrolerhatt

  Grön tyrolerhatt som passar lika bra på Oktoberfesten som till Robin Hood och hans vilda äventyr. Endast för avhämtning på vårt lager i Brottby, mejla oss för info om avhämtningstider.

  20 kr 49 kr -29 kr
 • Buffelskalle
  Endast för Avhämtning -149 kr
  Available
  Buffelskalle

  En tuff skalle från en buffel som passar perfekt på festen med vilda västern tema eller varför inte till halloween. Mått höjd 25cm bredd 36cm längd 36cm. Endast för avhämtning på vårt lager i Brottby, mejla oss om mer information gällande öppettider!

  50 kr 199 kr -149 kr
 • Kungakrona
  Endast för Avhämtning -69 kr
  Available
  Kungakrona

  Guldfärgad kungakrona i plast som är dekorerad med olikfärgade juveler runt omkring. Kronans omkrets är cirka 63cm kronan är även stoppad med skumgummi vilket gör att den passar de flesta huvuden. Höjd cirka 10cm. One size-vuxenstorlek. Endast för avhämtning på vårt lager i Brottby, mejla oss om mer information gällande öppettider!

  10 kr 79 kr -69 kr

Här kan du ett riktigt bra Maskeradfynd. Beställ din vara på sidan men hämta den på vårt lager i Brottby och ta del av dessa fantastiskt låga priser. Mejla oss för mer info om när och var du kan hämta din beställning Info@maskeradkammaren.se

ÖPPET KÖP ELLER BYTESRÄTT GÄLLER EJ PÅ DESSA VAROR!!