Indiandräkter

Indiandräkter

Visar 1 - 5 av 5 produkter
 • Indiantjej
  Available
  Indiantjej maskeraddräkt

  Beige klänning med fransar och snörning framtill. Medföljer gör även arm och benskydd med fuskpäls detaljer.

  299 kr
 • Village people Indian maskeraddräkt Village people Indian maskeraddräkt
  Available
  Village people Indian maskeraddräkt

  Denna sexiga indian är en av de sex medlemmarna i Village People. Dräkten består av ett par bruna shorts med fastsytt skynke fram och bak, bröstplatta med tryck som knyts fast med medföljande fästband, stövelöverdrag med vitt fluff som används över de egna skorna samt den färgglada indianskruden.   Detta är en officiellt licensierad Village People™ produkt.

  899 kr
 • Häst maskeraddräkt
  Available
  Häst maskeraddräkt

  Denna roliga maskeraddräkt kräver att två personer kan sammarbeta. Dräkten består av en främre del med huvud och framben. Den bakre delen består av två bakben samt kardborreknäppning som används för fastsättning i den främre delen av hästkroppen.  

  1 299 kr
 • Indiandräkt herr
  Available
  Indiandräkt herr

  Komplett indiankostym som består av beige skjorta med bruna detaljer, matchande byxor med fransar, huvudbonad med fjäder samt ett snöre som skärp.

  299 kr
 • Indiandräkt dam
  Available
  Indiandräkt dam

  Den här maskeraddräkten får dig at se ut som Pocahontas, världens mest omtalade indianprinsessa. Dräkten består av den beigfärgade klänningen, skärp samt huvudbonaden.

  249 kr

Indianer eller Native Americans är en av världens urtidsbefolkningar, på vissa ställen runt om i världen lever de fortfarande i stammar med en stark tro till sina förfäder och religiösa förskrifter. När det kommer till indiankläder så har de alltid varit extremt duktiga på handarbete och självklart sytt sina indiandräkter själva. Även krukmakeri...

Indianer eller Native Americans är en av världens urtidsbefolkningar, på vissa ställen runt om i världen lever de fortfarande i stammar med en stark tro till sina förfäder och religiösa förskrifter. När det kommer till indiankläder så har de alltid varit extremt duktiga på handarbete och självklart sytt sina indiandräkter själva. Även krukmakeri, korgvävning och snideri var någon som indianerna bemästrade väl.

Alla har väl någon gång klätt ut sig i indian maskeradkläder för att jaga ett syskon med pil och båge, för att sedan bli fastknuten runt ett träd. I mitten av 1900-talet lästes det om den lilla indianpojken Hiawathas spännande äventyr och under 90-talet fick Disneys indianprinsessa Pochahontas en plats i våra hjärtan. Den modiga, smarta och väldigt nyfikna tjejen blev en av Disneys första kvinnliga huvudrollsinnehavare som inte behövde en prins vid sin sida. Så när du nu bestämt dig för att det är indian du vill klä ut dig till så har du hittat helt rätt, vi har samlat alla våra indian maskeradkläder i just denna kategori.

Less
Mer info