80-talsdräkter

80-talsdräkter

Visar 1 - 66 av 66 produkter

Juppiens årtionde är här! Med för stora kostymer och extrema axelvaddar blev 80-talets herr och dammode någonting helt nytt. Mycket färger som rött, rosa, turkost, och gult syntes på stickade tröjor och matchande mössor. Jeansen skulle vara höga och tröjorna alldeles för korta. Bland ungdomarna på 80-talet var serien FAME och Miami Vice bland de...

Juppiens årtionde är här! Med för stora kostymer och extrema axelvaddar blev 80-talets herr och dammode någonting helt nytt. Mycket färger som rött, rosa, turkost, och gult syntes på stickade tröjor och matchande mössor. Jeansen skulle vara höga och tröjorna alldeles för korta. Bland ungdomarna på 80-talet var serien FAME och Miami Vice bland det coolaste som gick att se på TV. Samtidigt dök Susanne Lanefeldt och hennes gymping upp och hemmaträning framför tv:n var ett faktum. Tack vare Susannes knip och gympa blev det populärt att även till vardags ha lite mer avslappnade kläder som tights, benvärmare, och stora tröjor med ett smalt skärp i midjan.

Så letar du efter perfekta 80 tals maskeradkläder så har du hittat rätt. Välj att efterlikna någon av 80-talets stora stil ikoner som Madonna med hennes fantastiska utstyrslar, Michael Jackson i sin röda Thriller kostym, boysen i Run DMC med deras over sized träningsoveraller, Bono som fick allas ögon att tåras eller någon annan härlig skådis, musiker eller tv-profil. Listan kan göras lång när det kommer just till 80-tals kläder och bara fantasin sätter gränser. Komplettera din outfit med ett stort permanentat eller tuperat hår och en färgglad ögonskugga så är du på god väg. Så när du hittat dina maskeradkläder 80 tal är det bara att slå igång bergsprängaren med härlig glad pop på högsta volym.

Less
Mer info