20-talsdräkter

20-talsdräkter

Visar 1 - 12 av 12 produkter
 • 20-tals flapperklänning 20-tals flapperklänning
  -50%
  Available
  20-tals flapperklänning

  Snygg svart 20 tals långklänning med fransar och tunna axelband för det klassiska 20 tals temat. I denna outfit medföljer även ett flapper hårband. För att göra storslagen entré på 20 tals maskeraden rekommenderas att köpa till en peruk, cigaretthållare och en väska med paljetter.

  150 kr 299 kr -50%
  2 Recension(er)
 • Gudfadern maskeraddräkt
  Available
  Gudfadern maskeraddräkt

  Den randiga gangsterkostymen är perfekt för den som vill återuppleva 20-talet på gatorna i NewYork

  399 kr
 • Flapperklänning maskeraddräkt Flapperklänning maskeraddräkt
  -50%
  Available
  Flapperklänning maskeraddräkt

  Snygg svart 20 tals klänning består av en komplett dress med fransar och tunna axelband för det klassiska 20 tals temat. I denna outfit medföljer även ett flapper hårband. För att göra storslagen entré på 20 tals maskeraden rekommenderas att köpa till en peruk, cigaretthållare och en väska med paljetter.

  150 kr 299 kr -50%
  1 Recension(er)
 • Zombie gangster maskeraddräkt Zombie gangster maskeraddräkt
  -70%
  Available
  Zombie gangster maskeraddräkt

  Denna läskiga gangsterkostym består av kritstrecksrandiga byxor, kavaj, skjortfront med blod samt fluga. Komplettera med en hatt för full effekt.

  165 kr 549 kr -70%
 • Gangsterbrud maskeraddräkt
  -50%
  Available
  Gangsterbrud maskeraddräkt

  Denna tuffa maskeradkostym består av en randig klänning med dragkedja framtill samt den vita scarfen. Komplettera med en hatt för komplett outfit.

  150 kr 299 kr -50%
 • Vit gangsterkostym Vit gangsterkostym
  -80%
  Available
  Vit gangsterkostym

  Vit kostym med ränder för den riktiga gangsterstilen. Kavaj med kardborreknäppning framtill samt matchande byxor och en svart slips.

  130 kr 649 kr -80%
 • Gangster
  Available
  Gangster maskeraddräkt

  Tuff gangsterkostym i kritstrecksrandigt mönster. Dräkten består av kavaj, matchande byxor samt den svarta skjortfronten ed fastsydd vit slips. Den tuffa gangsterhattan med vitt band ingår också.

  299 kr
 • Charlie Chaplin maskeraddräkt Charlie Chaplin maskeraddräkt
  -80%
  Available
  Charlie Chaplin maskeraddräkt

  En rolig maskeraddräkt som påminner om vår tids största stumfilmsaktör Charlie Chaplin. Dräkten består av en kritstrecksrandig kavaj med fastsydd beige väst, vit skjorta och slips. Medföljer gör även de matchande byxorna. Komplettera med mustasch och hatt för att få en komplett outfit.

  100 kr 499 kr -80%
 • Lila 20-tals flapperklänning Lila 20-tals flapperklänning
  -50%
  Available
  Lila 20-tals flapperklänning

  Snygg lila 20 tals långklänning består av en komplett dress med fransar och tunna axelband för det klassiska 20 tals temat. I denna outfit medföljer även ett flapper hårband. För att göra storslagen entré på 20 tals maskeraden rekommenderas att köpa till en peruk, cigaretthållare och en väska med paljetter.

  150 kr 299 kr -50%
  1 Recension(er)
 • Vit flapperklänning
  -50%
  Available
  Vit flapperklänning

  Snygg vit 20 tals klänning består av en komplett dress med fransar och tunna axelband för det klassiska 20 tals temat. I denna outfit medföljer även ett flapper hårband. För att göra storslagen entré på 20 tals maskeraden rekommenderas att köpa till en peruk, cigaretthållare och en väska med paljetter.

  150 kr 299 kr -50%
 • Röd 20-tals flapperklänning
  -50%
  Available
  Röd 20-tals flapperklänning

  Snygg röd 20 tals långklänning består av en komplett dress med fransar och tunna axelband för det klassiska 20 tals temat. I denna outfit medföljer även ett flapper hårband. För att göra storslagen entré på 20 tals maskeraden rekommenderas att köpa till en peruk, cigaretthållare och en väska med paljetter.

  150 kr 299 kr -50%
 • Röd flapperklänning maskeraddräkt Röd flapperklänning maskeraddräkt
  -50%
  Available
  Röd flapperklänning maskeraddräkt

  Snygg röd 20 tals klänning består av en komplett dress med fransar och tunna axelband för det klassiska 20 tals temat. I denna outfit medföljer även ett flapper hårband. För att göra storslagen entré på 20 tals maskeraden rekommenderas att köpa till en peruk, cigaretthållare och en väska med paljetter.

  150 kr 299 kr -50%

Det fria 20-talet då kvinnor fick rösträtt och för första gången fick ha kjolar som slutade ovanför knäna. I tiden ligger den snygga flapperklänningen högst på listan över kvinnors kläder att gå ut på jazzklubb i. Klänningarna ska vara raka i modellen och gärna prydda med pärlor, paljetter och fransar, att 20-talsklänningen kunde vara längre bak...

Det fria 20-talet då kvinnor fick rösträtt och för första gången fick ha kjolar som slutade ovanför knäna. I tiden ligger den snygga flapperklänningen högst på listan över kvinnors kläder att gå ut på jazzklubb i. Klänningarna ska vara raka i modellen och gärna prydda med pärlor, paljetter och fransar, att 20-talsklänningen kunde vara längre baktill var också nytt detta årtionde. Än idag fascineras vi av det stilrena och raka 20-talsmodet i många klädesplagg.

Männens kläder däremot speglade Hollywood, med förebilder som Valentino, John Gilbert och maffiabossen Al Capone. Plaggen som bars var gärna kostymer med smala midjor, smala slag, slips och väst. Inte ovanligt var heller att huvudet pryddes av en cylinderhatt. Även dåtidens gangsters har gjort avtryck i modets historia och var slående likt det stiliga från Hollywood, med raka linjer, enfärgade material och kritstrecksrandiga kostymer.

Så med den fria tanken och möjligheten att uttrycka sig är våra 20 tals kläder ett perfekt alternativ på den fartfyllda maskeraden.

Less
Mer info