Monster high

Monster high

Visar 1 - 5 av 5 produkter
 • Monster high Clawdeen wolf barndräkt
  Sale!
  Available
  Monster high Clawdeen Wolf barndräkt

  Denna coola outfit ser precis ut som varulvsdockan Clawdeens kläder. Dräkten består av den coola jackan med fastsydd rosa zebramönstrad topp. Ingår gör även den lila kjolen, skärpet samt det matchande halsbandet. Detta är en officiellt licensierad Monster high™ produkt.

  150 kr 299 kr -50%
 • Monster high Howleen barnperuk
  -50%
  Available
  Monster high Howleen barnperuk

  Detta är en cool Monster high peruk för barn. Tuff rosa peruk med svart mössa och beiga öron. Detta är en officiellt licensierad Monster high™ produkt.

  100 kr 199 kr -50%
 • Monster high Frankie Stein barndräkt
  -50%
  Available
  Monster high Frankie Stein barndräkt

  Denna urläckra Monster high dräkt passar den modeintresserade. Dräkten består av en rutig klänning, ärmar med stygn, slips, bälte samt de matchande tightsen. Detta är en officiellt licensierad Monster high™ produkt.

  150 kr 299 kr -50%
 • Monster high Draculaura barndräkt
  Sale!
  Available
  Monster high Draculaura barndräkt

  Förvandla dig till den tuffa vampyrdockan Draculaura. Dräkten består av en topp med fastsydd rosa väst samt den coola kjolen med fastsydda leggings. Detta är en officiellt licensierad Monster high™ produkt.

  90 kr 299 kr -70%
 • Monster high Howleen Wolf barndräkt
  Sale!
  Available
  Monster high Howleen Wolf barndräkt

  Vill du prova stilen varulvspunk så är detta Monster high dräkten för dig. I dräkten ingår den tuffa klänningen med fastsydd kort jacka, blått bälte med nitar, en svart handske samt de rosa tightsen. Detta är en officiellt licensierad Monster high™ produkt.

  90 kr 299 kr -70%