Avengers Maskerad

Visar 1 - 8 av 8 produkter
 • Iron man maskeraddräkt barn Iron man maskeraddräkt barn
  Tillfälligt slut
  Iron man maskeraddräkt barn

  Denna röd/gula hjälte kommer till undsättning när det behövs. Dräkten består av den röda mönstrade jumpsuiten samt ansiktsmasken av plast.   Detta är en officiellt licensierad Avengers™ produkt.

  399 kr
 • The Avengers Black Widow maskeraddräkt
  Tillfälligt slut
  The Avengers Black Widow maskeraddräkt

  Denna sexiga men också livsfarliga agent dansar balett för att dölja sitt riktiga jobb. Dräkten består av en svart jumpsiut med två tillhörande bälten.   Detta är en officiellt licensierad The Avengers™ produkt.

  649 kr
 • Captain America 2 maskeraddräkt barn
  Tillfälligt slut
  Captain America 2 maskeraddräkt barn

  Nu kan du vara hjälte för en dag eller flera. Dräkten består av den mönstrade jumpsuiten samt den matchande masken.  

  349 kr
 • Thor maskeraddräkt
  Available
  Thor maskeraddräkt

  Om du letar efter en superhjälte dräkt som är lite annorlunda har du hittat rätt. Denna gråa heldräkt har ett tryckt mönster på framsidan. MEdföljer gör även den röda slängkappan.   Detta är en officiellt licensierad The Avengers™ produkt.

  649 kr
 • Hulken maskeraddräkt
  Tillfälligt slut
  Hulken maskeraddräkt

  Den gröna jätten som har svårt att kontrollera sina krafter när han blir uppretad. Dräkten består av en grön heldräkt med realistiska muskler på överkropp, armar och ben och ett par fastsydda bruna byxor. Medföljer gör även den coola ansiktsmasken.   Detta är en officiellt licensierad Universal Studios™ produkt

  649 kr
 • Avengers Captain America maskeraddräkt
  Available
  Avengers Captain America maskeraddräkt

  Dräkten består av en blå heldräkt med tryckta mönster i olika färger. Medföljer gör även den blå masken.   Detta är en officiellt licensierad Marwel™ produkt.

  649 kr
 • Wolverine Maskeraddräkt
  Tillfälligt slut
  Wolverine Maskeraddräkt

  Denna coola maskeraddräkt består av den gula heldräkten med skoöverdrag, mask samt de tuffa handskarna med knivliknande blad. Detta är en officiellt licensierad Wolverine™ produkt.

  649 kr
 • Iron man maskeraddräkt
  Available
  Iron man maskeraddräkt

  Marwels mest tekniska superhjälte Ironman. Den röd/gula dräkten har ett stoppat bröstparti med diverse grå och guldfärgade detaljer. Medföljer gör även hjälm.   Detta är en officiellt licensierad Iron Man™ produkt.

  649 kr