Monster high maskerad

Välkommen till vår Monster high kategori. Vi har ett brett sortiment av Monster high maskeraddräkter och tillbehör. Här kan du hitta den Monster High figuren som passar just din personlighet allra bäst.

Visar 1 - 9 av 9 produkter
 • Monster high Frankie Stein barndräkt
  Available
  Monster high Frankie Stein barndräkt

  Denna urläckra Monster high dräkt passar den modeintresserade. Dräkten består av en rutig klänning, ärmar med stygn, slips, bälte samt de matchande tightsen. Detta är en officiellt licensierad Monster high™ produkt.

  299 kr
 • Monster high Clawdeen wolf barndräkt
  Available
  Monster high Clawdeen Wolf barndräkt

  Denna coola outfit ser precis ut som varulvsdockan Clawdeens kläder. Dräkten består av den coola jackan med fastsydd rosa zebramönstrad topp. Ingår gör även den lila kjolen, skärpet samt det matchande halsbandet. Detta är en officiellt licensierad Monster high™ produkt.

  299 kr
 • Monster high Howleen barnperuk
  Available
  Monster high Howleen barnperuk

  Detta är en cool Monster high peruk för barn. Tuff rosa peruk med svart mössa och beiga öron. Detta är en officiellt licensierad Monster high™ produkt.

  199 kr
 • Monster high Clawdeen barnperuk
  Tillfälligt slut
  Monster high Clawdeen barnperuk

  Ett måste för Clawdeen Wolf fanatikern. Brun peruk med slingor, de tuffa öronen är prydda med guldringar. Detta är en officiellt licensierad Monster high™ produkt.

  199 kr
 • Monster high Frankie barnperuk
  Tillfälligt slut
  Monster high Frankie barnperuk

  Silverfärgad peruk med svarta slingor som passar perfekt på Monster high maskeraden. Detta är en officiellt licensierad Monster high™ produkt.

  199 kr
 • Monster high Skelita Calaveras barndräkt
  Available
  Monster high Skelita Calaveras barndräkt

  Denna tuffa monsterdocka har sin egen stil. Dräkten består av den döcoola klänningen, skärp smt strumpbyxor och handskar med skelettmönster. Detta är en officiellt licensierad Monster high™ produkt.

  299 kr
 • Monster high Draculaura barndräkt
  Available
  Monster high Draculaura barndräkt

  Förvandla dig till den tuffa vampyrdockan Draculaura. Dräkten består av en topp med fastsydd rosa väst samt den coola kjolen med fastsydda leggings. Detta är en officiellt licensierad Monster high™ produkt.

  299 kr
 • Monster high Howleen Wolf barndräkt
  Available
  Monster high Howleen Wolf barndräkt

  Vill du prova stilen varulvspunk så är detta Monster high dräkten för dig. I dräkten ingår den tuffa klänningen med fastsydd kort jacka, blått bälte med nitar, en svart handske samt de rosa tightsen. Detta är en officiellt licensierad Monster high™ produkt.

  299 kr
 • Monster high Draculaura barnperuk
  Tillfälligt slut
  Monster high Draculaura barnperuk

  Den modemedvetna Draculaura är alltid felfri i håret. Svart peruk med rosa slingor och två tofsar.

  199 kr