Star Wars

Star Wars

Visar 1 - 20 av 20 produkter
 • Star Wars Amidala maskeraddräkt
  -449 kr
  Available
  Star Wars Amidala maskeraddräkt

  Denna vitklädda skönhet är en tuff rymdtjej. Dräkten består av en vit jumpsuit med tillhörande skoöverdrag samt bälte.   Detta är en officiellt licensierad Star Wars™ produkt.

  100 kr 549 kr -449 kr
 • Darth Maul second skin maskeraddräkt
  -80%
  Available
  Darth Maul second skin maskeraddräkt

  Stretchig dräkt täcker in både händer, fötter och huvud. Huvan går att ta av om du skulle vilja avslöja din identitet. Detta är en officiellt licensierad Star Wars™ produkt.

  100 kr 499 kr -80%
 • Star wars Jawa maskeraddräkt
  -50%
  Available
  Star wars Jawa maskeraddräkt

  Jawa från Stjärnornas krig dräkten består av en lång brun kåpa, mask med lysande ögon och huva samt axelbältet.   Detta är en officiellt licensierad Star Wars™ produkt.

  300 kr 599 kr -50%
 • Star wars Jedi riddare maskeraddräkt
  -499 kr
  Available
  Star wars Jedi riddare maskeraddräkt

  Jedi riddaren hjälper till att skydda rymden mot de mörka krafterna. Dräkten består utav tunika , byxor, stövelöverdrag samt ett brett brunt skärp.   Detta är en officiellt licensierad Star Wars™ produkt.

  100 kr 599 kr -499 kr
 • Han Solo maskeraddräkt deluxe
  -80%
  Available
  Han Solo maskeraddräkt deluxe

  Stjärnornas krigs mest egenkäre rymdhjälte som räddar prinsessan Leia från mörkrets krafter, självklart med hjälp av sin trogne vän Chewbacca. Dräkten består av en beige skjorta med fastsydd väst med fickor samt blåa byxor med svarta stövelöverdrag i skinnimitation.   Detta är en officiellt licensierad Star Wars™ produkt.

  130 kr 649 kr -80%
 • Star Wars Flametrooper barndräkt
  -50%
  Available
  Star Wars Flametrooper barndräkt

  Denna coola flametrooper maskeraddräkt förvandlar dig till en cool figur från Star Wars filmerna. Dräkten består av den vita heldräkten med tryckta mönstera samt den grymma ansiktsmasken. Detta är en officiellt licensierad Star Wars™ produkt.

  200 kr 399 kr -50%
 • Chewbacca deluxe maskeraddräkt barn
  -50%
  Available
  Chewbacca deluxe maskeraddräkt barn

  Denna snälla rymdhjälte är en bra sidekick till Luke Skywalker. Dräkten består av en heldräkt i pälsliknande material, latexmask, wookiehänder i latex samt axelrem med väska.   Detta är en officiellt licensierad Star Wars produkt.  

  325 kr 649 kr -50%
 • Clone trooper maskeraddräkt barn
  -50%
  Available
  Star wars Clone trooper maskeraddräkt barn

  En Clone trooper är sällan ensam. Heldräkt med stövelöverdrag samt den tuffa ansiktsmasken gör att alla i rymden får vara på sin vakt.   Detta är en officiellt licensierad Star Wars™ produkt.

  200 kr 399 kr -50%
 • Yoda maskeraddräkt
  -50%
  Available
  Yoda maskeraddräkt

  Yoda är Star wars visaste och mäktigaste jediriddare. Dräkten består av en beige rock, en brun heldräkt samt en ansiktsmask.   Detta är en officiellt licensierad Star Wars™ produkt.

  300 kr 599 kr -50%
 • Boa Fett second skin maskeraddräkt
  -80%
  Available
  Boba Fett second skin maskeraddräkt

  Stretchig dräkt täcker in både händer, fötter och huvud. Huvan går att ta av om du skulle vilja avslöja din identitet. Detta är en officiellt licensierad Star Wars™ produkt.

  100 kr 499 kr -80%
 • Star Wars Kapten Phasma maskeraddräkt
  -50%
  Available
  Star Wars Kapten Phasma maskeraddräkt

  Denna coola maskeraddräkt består av en heldräkt med fatsydda delar av skummaterial. Den tuffa masken är tvådelad och sätts ihop med kardborre. Detta är en officiellt licensierad Star Wars™ produkt.

  500 kr 999 kr -50%
 • Anakin Skywalker maskeraddräkt barn
  -249 kr
  Available
  Anakin Skywalker maskeraddräkt barn

  Star Wars Anakin dräkt består av tunika med tryck samt matchande bruna byxor med stövelöverdrag.   Detta är en officiellt licensierad Star Wars™ produkt.

  100 kr 349 kr -249 kr
 • Obi wan Kenobi barndräkt
  -249 kr
  Available
  Obi wan Kenobi barndräkt

  En av de största Jediriddarna kan du nu efterlikna i denna maskeradkostym. Dräkten består av en lång tunika med med tryck samt ett par byxor med fastsydda skoöverdrag. Detta är en officiellt licensierad Star Wars™ produkt.

  100 kr 349 kr -249 kr
 • Obi wan Kenobi maskeraddräkt barn
  -50%
  Available
  Obi wan Kenobi maskeraddräkt barn

  En av de största Jediriddarna kan du nu efterlikna i denna maskeradkostym. Dräkten består av en lång tunika med med tryck, svarta byxor med fastsatta vita stövelöverdrag och ett brunt skärp medföljer gör även en ansiktsmask i plast. Detta är en officiellt licensierad Star Wars™ produkt.

  200 kr 399 kr -50%
 • Star wars Darth Maul maskeraddräkt barn
  -50%
  Available
  Star wars Darth Maul maskeraddräkt barn

  Denna onda figur är i Star wars episod 1 en stridslysten lönnmördare på jakt efeter Obi Wan Kenobi. Dräkten består av en svart tunika med huva, svarta byxor samt den röd/svarta masken.   Detta är en officiellt licensierad Star Wars™ produkt.

  175 kr 349 kr -50%
 • Star wars Plo Koon maskeraddräkt
  -30%
  Available
  Star wars Plo Koon maskeraddräkt

  Clone wars Plo Kloon dräkten består av en tunika med huva, byxor med stövelöverdrag, bälte samt ansiktsmask.   Detta är en officiellt licensierad Star Wars™ produkt.

  349 kr 499 kr -30%
 • Yoda mask
  -399 kr
  Tillfälligt slut
  Yoda mask

  Välgjord Yodamask i latex. One size-vuxenstorlek   Detta är en officiellt licensierad Star Wars™ produkt.

  100 kr 499 kr -399 kr
 • Star Wars Chewbacca barndräkt
  -50%
  Available
  Star Wars Chewbacca barndräkt

  Denna coola galaktiska varelse känner vi igen från de kända George Lucas filmerna. Chewbacca kostymen består av en brun mönstrad heldräkt med skoöverdrag, bälte med väska samt den coola Chewbacca masken. Detta är en officiellt licensierad Star Wars™ produkt.

  200 kr 399 kr -50%
 • Anakin Skywalker maskeraddräkt
  -70%
  Available
  Anakin Skywalker maskeraddräkt

  Star Wars Anakin dräkt med tunika, matchande bruna byxor med stövelöverdrag och skärp.   Detta är en officiellt licensierad Star Wars™ produkt.

  195 kr 649 kr -70%
 • Star Wars Cad Bane maskeraddräkt barn
  -80%
  Available
  Star Wars Cad Bane maskeraddräkt barn

  Denna tuffa figur kommer från The clone wars och hans namn är Cad Bane. Dräkten består av en mönstrade jumpsuit, brun och grå hatt samt den blåa ansiktsmasken med röda och svarta detaljer.   Detta är en officiellt licensierad Star Wars™ produkt.

  70 kr 349 kr -80%